Изложбата Половина век современа карикатура на Блаже Докуле

Почитувани,

изложбата Половина век современа карикатура на Блаже Докуле, која беше отворена на 17.-ти јуни, во Куќата на Робевци, можете да ја погледнете наредните денови , освен понеделник а заклучно со четврток. Влезот за изложбата е бесплатен!

работно време 09 :00 – 20:00 часот