Детското драмско студио при НУЦК Григор Прличев Охрид со кустосот историчар Горан Митрески

Прекрасно и едукативно поминат ден на членовите на Детското драмско студио при НУЦК Григор Прличев Охрид со кустосот историчар Горан Митрески во Спомен куќата на Христо Узунов во Охрид.