Изложба „Мапирање на душата„

Автор Марина Коцарева Ранисављев

Петок 07.08.2020 вo 20ч.,во лапидариумот на Куќата на Робевци – Завод и Музеј – Охрид.

Изложбата ќе трае од 07.08 до 20.08. 2020