Голема благодарност до Lions Club Лихнидос и до професорот Зоран Тунтев

Голема благодарност до Lions Club Лихнидос и до професорот Зоран Тунтев за успешната соработка и за поставувањето на ноќна илуминација на управната зграда на НУ Завод и Музеј – Охрид, која припаѓа на листата на заштитени споменици на културата од старото градско јадро на Охрид.

https://www.ohridnews.com/nova-praznichna-magi-a-vo…/