Посета на претседателката на Комисијата за култура при Собранието на Република Македонија, д-р Ирена Стефоска

09. 07. 2018 - 10. 07. 2018

На ден 09.07.2018 година, претседателката на Комисијата за култура при Собранието на Република Македонија, д-р Ирена Стефоска, беше во посета на НУ Завод и Музеј - Охрид. На Античкиот театар и беа презентирани извршените работи на реконструкција и санација на пристапните скали и платформите и уредувањето на просторот од страна на нашата институција.

© 2017 Завод за заштита на спомениците на културата и Музеј - Охрид
Developed by Webmaster